Enkla Lånet

 • Enkel jämförelse
 • Kostnadsfritt
 • Tryggt och säkert
kr
1 000 kr
600 000 kr
Se standardlista
Kreditbelopp (Annuitetslån): 200 000 kr | Återbetalningsperiod: 12 år (144 avbetalningar) | Totalt att betala: 274 411 kr | Månadskostnad: 1 905 kr | Effektiv årsränta: 5.69% | Övriga avgifter: 0 kr | Återbetalning tid 1-15 år | Effektiv ränta min: 2.95% – max. 47.64% | Effektiv ränta max: 47.64%.

Användarnas favorit – juli 2022

Uppdaterad juli 7, 2022
3193 har valt detta lån under de senaste 31 dagarna
Lånebelopp 5 000 – 600 000 kr
Varaktighet 12 – 180 månader
Effektiv ränta 3.01 – 29.27 %
Utbetalning I morgon 15:07
 • Ansök på 2 min. och få besked idag
 • Spara pengar med lägre ränta
 • Samla lån trots dålig kreditvärdighet
Exempel: Kreditbelopp (Annuitetslån): 150 000 kr | Återbetalningsperiod: 10 år | Totalt att betala: 203 472 kr | Månadskostnad: 1 696 kr | Effektiv årsränta: 6,59% | Övriga avgifter: Start och aviavgift 0 kr | Återbetalning tid 1-20 år | Effektiv ränta min: 3.01% – max. 29,27% | Effektiv ränta max: 29,27%.

Hitta det enkla lånet

Hitta det enkla lånet redan idag
Hitta det enkla lånet redan idag

När du hamnar i ekonomiska problem, oavsett vad dessa må vara, så behöver du ha tillgång till enkla lån per omgående.

Det finns dock ett flertal frågeställningar som du behöver ta ställning till när det kommer till enkla lån, där vi kommer att besvara några av de primära i denna guide:

 1. Hur svårt/enkelt är det egentligen att hitta enkla lån som jag kan ansöka om?
 2. Vilken räntesats kan jag räkna med att bli erjbuden när detk ommmer till räntan?
 3. Hur utformats ett enkelt lån i praktiken samt vilka är de vanligaste fallgroparna?

Vänligen gör dig införstådd med att ovanstående utgör en fraktion av de frågeställningar vilka vi ämnar besvara i denna utförliga guide!

Använd gärna vår kalkylator för att beräkna hur mycket enkla lån kan komma att kosta dig i slutändan!
Lånekalkylator

Ange information om ditt lån.

1 000 kr 600 000 kr
1 månader 180 månader
2.95 % 29.27 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning

Hitta det enkla lånet idag och hitta en adekvat kreditgivare med Matchbanker

Innan den digitala åldern gjorde entré så var du som konsument oftast tvungen att investera en betydande summa av din dyrbara tid åt att undersöka tillgängliga långivare på marknaden, något som för övrigt oftast innebar att man fick ringa upp och diskutera sitt ärende med en adekvat handläggare.

Dessa tider är lyckligtvis långt borta och idag så är det enda som du faktiskt behöver ha tillgång till för att kunna hitta ett enkelt lån är en form av stabil uppkoppling. Det spelar heller ingen roll vilken enhet du använder dig av så länge som den klarar av de grundläggande kraven gällande funktionalitet.

Som konsument så har du en stor fördel eftersom utbudet av långivare växer konstant. I takt med att kreditgivare ökar i antal så växer även kampen om konsumenterna, något som gör att du kan hitta ytterst förmånliga lån till betydligt lägre kostnader.

När du väljer att ansöka om ett enkelt lån med hjälp av Matchbanker så kommer du att kunna få ta del av följande fördelar, utan några som helst extra kostnader:

 • Transparens – Alla våra kreditgivare erbjuder transparent lån utan en dold agenda.
 • Tydlighet – Våra lån är tydliga med vad som erbjuds & vilka de olika kostnaderna är.
 • Konkurrenskraftigt – Lånen är exceptionellt förmånliga & kommer till riktigt bra villkor.

Matchbanker gör det svåra enkelt genom att ta fram de låneerbjudanden som lämpar sig för just dina behov genom att använda sig av de preferenser som du anger under filtreringsprocessen. På det sättet så får du endast ta del av de lån vilka lämpar sig för dina specifika behov, baserat på de kriterier som du angett vill säga.

Vi lägger stor fokus på att säkerställa att alla våra samarbetspartners förhåller sig till våra olika riktlinjer som vi kommit överens om. Om vi skulle misstänkta att dessa ej åtföljs så som vi kommit överens om så avslutas samarbetet med långivaren i fråga omedelbart!

Enkla men kraftfulla metoder för att få ut det mesta av ditt enkla lån

När du är ute efter ett enkelt lån så är du förstås ivrig att lägga beslag på det första bästa erbjudandet. Dock så ber vi dig att sakta i backarna och först anamma nedanstående enkla metoder innan du går vidare. Genom att göra det så kommer du att kunna ta ett mer välavvägt, objektivt och framför allt adekvat beslut när det kommer till ditt lån.

 • Utarbeta en personlig kalkyl – Det hela behöver inte vara avancerat utan det du kan göra är att helt enkelt skriva ner dina kostnader på vänster sida varav du listar inkomsterna på den högra sidan. Det hela hjälper dig att veta hur mycket du exakt har att röra dig med vid slutet av månaden och huruvida du kommer att kunna amortera på lånet adekvat.
 • Välj en eller flera låneerbjudanden – Baserat på dina preferenser så kommer vi att förse dig med ett antal låneerbjudanden. Välj ut de låneerbjudanden som du anser lämpar sig just för dina behov och fortsätt vidare till nästa punkt.
 • Säkerställ att du förstår vad som gäller – Studera lånevillkoren, löptiden, räntan etc, för lånet i fråga. Fokusera även på den effektiva räntan eftersom den antyder hur mycket lånet kostar dig efter att du återbetalat hela lånebeloppet.
Enligt lag så måste varje kreditgivare pröva din kreditvärdighet i form av en adekvat kreditupplysning. Om det skulle framkomma detaljer vilka talar emot dig så kan låneerbjudandet i fråga gå upp i rök om kreditgivaren anser att du utgör en för stor risk. Ett annat alternativ är att ansöka om lån med betalningsanmärkningar.

Vanliga frågor

Hur hittar jag ett enkelt lån?

Den enklaste sättet är att använda dig av vår jämförelsetjänst. Här får du specificera de preferenser vilka du anser vara viktiga i form av löptid, kostnad, ränta etc. Genom att göra det så kommer vi att förse dig med en rad långivare vilka lämpar sig just för dina specifika behov.

Vilken ränta kan jag förvänta mig när det kommer till ett enkelt lån?

Räntan är något som sätts individuellt vilket innebär att varje kreditgivare har sina egna utarbetade riktlinjer när det kommer till det hela. 

Hur tenderar ett enkelt lån att vara utformat?

Den enklaste lånet att få brukar vara utformat med tydliga villkor, transparenta kostnader och konkurrenskraftiga kostnader. 

Räkneexempel på ett enkelt lån

I detta kapitel så kommer vi att fokusera på att belysa ett enkelt lån och dess tillhörande kostnader. Viktigt att förstå i sammanhanget är att även om det handlar om ett ”lättast att få lån” så innebär det hela ej per automatik att det även är den mest förmånligaste.

Representativt låneexempel:

Kreditbelopp30 000 kr.
Återbetalningsperiod48 månader
Månadskostnad800 kr. – 1100 kr.
Variabel nominell årsräntaMin. 7% – Max 19%
Effektiv årsräntaMin. 7,23% – Max 20,75%
Minimum – maximum löptid12 – 180 månader
Avgifter och andra kostnader0 kr.
Total räntekostnad4 286 kr. – 11 638 kr.
Totalt att betala34 286 kr. – 41 638 kr.
Representativt exempel på lån
Var alltid kritiskt inställd till varje låneerbjudande, oavsett hur lukrativt den må vara på förhand. Kom ihåg alltid att utvärdera det hela objektivt ur ett ”fågelperspektiv” innan du bestämmer dig för att ansöka!

Matchbanker erbjuder dig möjligheten att hitta ett enkelt lån, idag!

Matchbanker är en tjänst specifikt framtagen för att hjälpa dig jämföra olika typer av enkla lån. När du väljer att nyttja tjänsten så kommer du att få avnjuta en rad fördelar, vilka alla för övrigt kommer utan extra kostnad. Några av dessa återfinns i form av följande:

 1. Du är helt anonym – inga krav på registrering – skydda din integritet.
 2. Jämför ”enklast att få lån” utan några extra kostnader.
 3. Hitta lån med exceptionellt förmånliga villkor – 24 timmar om dygnet.
 4. Ett stort antal kreditgivare att välja mellan vid varje given tidpunkt.
 5. Ansök om pengar utan säkerhet, snabbt, enkelt och smidigt.
 6. Helt kostnadsfritt – du kommer aldrig att bli påförd några kostnader.


Hitta ditt nästa lån på Matchbanker


Andreas Linde
Av
Lånexpert, Andreas Linde, har arbetat i finansbranschen sedan 2014. På Matchbanker skriver han om lån, refinansiering, räntor och allt som rör finans.
Matchbanker > Låna pengar > Enkla Lånet

Senaste nytt