Om Matchbanker

På grund av den ökade konkurrensen och det stora utbudet på online lånemarknaden, har det blivit nästan omöjligt för kunder att få en total överblick över de bästa lånealternativen på marknaden.

Med detta i åtanke har Matchbanker gjort det till sin mission att göra den online lånemarknaden mera transparent. Därmed gör vi det lättare för kunderna att hitta ett lån som matchar deras behov och mål.

På Matchbanker vet vi att det inte finns en universal lånelösning för alla. Därför har vi skapat ett unikt system, där vi kan anpassa lånelistan så att den bara visar de lån som är relevanta för dig.

Vad är Matchbanker?

Matchbanker är en jämförelsetjänst online för finansiella produkter och har flera års erfarenhet inom den finansiella marknaden.

För att kunna få en personlig lånelista, ska kunderna fylla i ett litet formulär med följande upplysningar:

  • Hur mycket pengar du vill låna
  • Din kontakt information

Baserat på denna information, ger Matchbanker dig en lånelista som matchar din situation och dina behov och som du med stor sannolikhet blir godkänd till.

Detta betyder att du bara behöver välja mellan de lån som är relevanta för dig och inte fundera på de lån som inte lever upp till dina krav, eller som du inte kan bli godkänd till.

När vi låter dig jämföra lån baserat på ränta och effektiv ränta, kan du dessutom spara pengar på månads räntor. Vår lista gör det nämligen enkelt att se den totala kostnaden för ett specifikt lån.

Därför kan du lita på Matchbanker

Matchbanker finns för närvarande i 13 länder: Sverige, Danmark, Norge, Spanien, Polen, Finland, Rumänien, Tjeckien, Kroatien, Tyskland, Frankrike, Portugal och Mexiko.

Den enda anledningen till att vi har kunnat expandera vårt märke såhär brett, är på grund av den succé vi har haft med våra tidiga marknader. Anledningen till att vi fått så stor succé, är på grund av vår förmåga att möta kundernas behov.

På Matchbanker strävar vi konstant efter att förstå vad våra kunder vill ha, för att kunna ge kunderna den bästa möjliga servicen.

Nöjda kunder är nyckeln till att få en verksamhet igång. Om du vill veta mer om vår affärsmodell, kan du läsa vårt Kommersiella meddelandedu hittar det här.

Precis hur nöjda Matchbanker’s kunder är med den service vi erbjuder, ses på vår Trustpilot score.

Vem är vi?

Matchbanker ägs och drivs av Karman Connect A/S (Formerly Lead Supply A/S), som delvis ägs av North Media som är ett börsnoterat bolag på Köpenhamns Börsmarknad.

Karman Connect (Formerly Lead Supply) grundades i 2014 och har sedan dess expanderat snabbt. Vår misson är klar: Vi vill bli marknadsledande i Europa inom vår bransch.

Teamet bakom Matchbanker består av flera engagerade medarbetare, som är dedikerade och vill att våra kunder hittar det de letar efter när de besöker vår sida.
Vi driver vår verksamhet från vårt kontor i Aarhus, Danmark, närmare bestämt på Dalgas Avenue 2F 2.

Kontakta oss

Matchbanker är ingen långivare utan en jämförelsesida. Därför kan vi inte svara på några frågor om de specifika lånen på vår lista.

Om du har en fråga om ett lån, ber vi dig kontakta långivaren som erbjuder lånet.

Har du däremot några förfrågningar om ett eventuellt samarbete eller juridiska frågor, är du välkommen att kontakta oss på info@matchbanker.se.

Andreas Linde
Av
Lånexpert, Andreas Linde, har arbetat i finansbranschen sedan 2014. På Matchbanker skriver han om lån, refinansiering, räntor och allt som rör finans.
Matchbanker > Om Matchbanker

Senaste nytt