Kommersiellt meddelande

På Matchbanker vet vi att det kan vara svårt och frustrerande att hitta på dagens lånemarknad och dessutom är det tidskrävande.

Därför har vi tagit på oss uppdraget att göra lånemarknaden online mera transparent för kunder som letar efter det bästa möjliga lånet med bästa möjliga villkor.

När vi främjar en transparent online lånemarknad, måste vi också berätta hur vi vi arbetar.

Nedan förklarar vi..

  • Hur Matchbanker kan hjälpa dig
  • Hur Matchbanker fungerar
  • Hur vi tjänar pengar
  • Varför du kan lita på oss

Hur kan Matchbanker hjälpa dig?

Matchbanker är en online jämförelsetjänst över finansiella produkter, som strävar efter att förse kunder med de bästa finansiella lösningarna. 

På Matchbanker arbetar vi hårt för att försäkra oss om att vår lånelista är uppdaterad och innehåller de mest rimliga lånen på den svenska marknaden.

Det betyder att du kan jämföra lånebelopp, löptid, räntor, utbetalningstid etc. för olika lånetyper, så att du lättare kan välja vilket lån som passar din personliga situation.

Hur fungerar Matchbanker?

För att kunna förse kunder med en personlig lånelista, ber vi dig vänligen om att fylla i ett kort formulär. Baserat på den information du ger oss i detta steg, genererar Matchbanker en lista över lån som är noga utvalda för att matcha dina specifika behov och din personliga situation.

Det gör att du bara jämför de lån som är relevanta för dig. Du slösar alltså inte tid på att bläddra igenom lån som inte alls matchar det du letar efter.

På listan hittar du information om lånebelopp, löptid, kostnader på lånet och beräknad utbetalningstid. Dessutom har vi recenserat alla lån, för att informera dig om för-och nackdelar med det specifika lån.

Hur tjänar vi pengar?

Matchbanker’s tjänst är 100% gratis. 

När du ansöker om ett lån genom Matchbanker, betalar du inte en extra avgift. Därför är det inte dyrare att ta ett lån genom att använda Matchbanker, jämfört med att ansöka direkt på långivarens webbsida.

Så du kanske undrar: Hur tjänar Matchbanker pengar?

Det är ingen hemlighet att vi driver ett företag. Matchbanker har reklamavtal med några av långivarna. Detta reklamavtal innebär att långivarna betalar hänvisningsavgifter till oss när vi skickar nya kunder in på deras sida.

Därför kan det hända att vi får ersättning när din ansökan blivit godkänd, när du klickat igenom en ansöknings länk på vår webbsida.

Varför du kan lita på oss

Vår verksamhet är bara hållbar så länge våra kunder är nöjda med den service vi erbjuder och anser att vårt innehåll är användbart. Det enda sättet att göra detta på är att ge en objektiv och opartisk service.

Därtill investerar vi mycket utav de pengar vi tjänar i att förbättra vår service.

Varning

På Matchbanker strävar vi alltid efter att ge korrekt information till våra kunder. Det gör vi genom att ofta uppdatera vår lånelista med den mest aktuella informationen.

Det kan dock hända att det sker ändringar i informationen, såsom att räntor och andra lånevillkor ändras och av någon anledning blir vi inte medvetna om detta. Då kan informationen på vår webbsida skilja sig från långivarens webbsida. Om det skulle hända, gå då till långivarens hemsida för att hitta de mest aktuella villkoren.

Andreas Linde
Av
Lånexpert, Andreas Linde, har arbetat i finansbranschen sedan 2014. På Matchbanker skriver han om lån, refinansiering, räntor och allt som rör finans.
Matchbanker > Om Matchbanker > Kommersiellt meddelande

Senaste nytt