Samla lån

 • Enkel jämförelse
 • Kostnadsfritt
 • Tryggt och säkert

Användarnas favorit – juni 2023

Uppdaterad juni 10, 2023
1 315 har valt det här de senaste 31 dagarna
8.6
Recension
Lånebelopp 10 000 – 600 000 kr
Varaktighet 12 – 180 månader
Effektiv ränta 2.95 – 29.95 %
Utbetalning Tisdag 08:00
 • Accepterar betalningsanmärkning
 • Kolla din ränta
 • Låna tryggt och säkert
Exempel: Kreditbelopp (Annuitetslån): 200 000 kr | Återbetalningsperiod: 12 år (144 avbetalningar) | Totalt att betala: 274 411 kr | Månadskostnad: 1 905 kr | Effektiv årsränta: 5.69% | Övriga avgifter: 0 kr | Återbetalning tid 1-15 år | Effektiv ränta min: 2.95% – max. 29.95% | Effektiv ränta max: 29.95%.

Nyttja Matchbanker för att samla lån och krediter

Samla lån med samlingslån

Vi på Matchbanker hjälper dig att samla lån i form av skräddarsydda samlingslån vilka specifikt tagits fram genom att ta i beaktning de personliga preferenser som du förser oss med.

För att göra det enklare för dig att hitta ett samlingslån så kommer vi att besvara en rad frågor, där några av de mer framstående återfinns i form av följande:

 1. Erbjuds ett samlingslån allti i form av ett privatlån eller finns det några skillnader?
 2. Bör du alltid försöka att samla dina lån eller finns det tillfällen när du bör avstå från det?
 3. Går det att nyttja möjligheten att endast samla vissa specifika delar av dina lån?

Ovanstående utgör en fraktion av de frågeställningar vilka vi ämnar besvara i denna utförliga guide!

Använd dig gärna av vår kalkylator för att räkna på hur mycket ett samlingslån kan komma att kosta dig.
Lånekalkylator

Ange information om ditt lån.

1 000 kr 600 000 kr
1 månader 180 månader
3.01 % 29.27 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning

Samla lån med låg ränta snabbt och enkelt, idag!

Ett av de bästa sätten att sänka sina kostnader när det kommer till de mindre men oftast betydligt dyrare lånetyper är att använda sig av så kallade samlingslån. 

Det hela är precis som det låter, det vill säga, du får möjligheten att samla lån och krediter, men till en betydligt lägre kostnad och framförallt betydligt mer schysstare villkor. 

Vi hjälper dig även att samla lån och krediter med låg kreditvärdighet, något som innebär att du får chansen att göra dig av med de höga kostnaderna, även om du för närvarande befinner dig i de lägre regionerna när det kommer till kreditvärdigheten vill säga.

Samla lån med låg ränta
Samla lån med låg ränta

Dock så är inte det allt utan vi hjälper dig även att samla alla lån genom att säkerställa att följande preferenser uppfylls för varje given kreditgivare som vi presenterar för dig:

 • Tydlighet – Villkoren är tydliga och ej utformade på ett sätt att de riskerar att misstolkas.
 • Transparens – Alla de kostnader och avgifter som kommer med lånet är transparenta.
 • Adekvathet – Lånet i fråga är adekvat för de behov och preferenser som du definierat.

Du kommer således få möjligheten att beskåda de olika erbjudanden i din egen takt utan att behöva stressa över det hela. Luta dig tillbaka och beskåda våra kreditgivare i den takt som passar just dig!

Matchbanker hjälper dig samla alla lån på ett enkelt och lättförståeligt sätt

När du väljer att samla lån med dålig kreditvärdighet så är det av yttersta vikt att du känner dig bekväm med hela processen. Matchbanker har utvecklats genom att använda sig av innovativ teknik där man sedan kombinerat det hela i form av smarta och noga utarbetade tekniska element.

När du väljer att använda dig av just Matchbanker för att samla krediter så kommer du att få ta del av en tjänst som ger dig möjligheten till följande:

– Matchbanker är helt kostnadsfri och således gratis att nyttja.
– Matchbanker kommer ej med några dolda avgifter överhuvudtaget.
– Matchbanker anammar en rigorös process vid valet av kreditgivare.
– Matchbanker ger dig tillgång till de mest förmånliga lånerbjudandena.

Hur ansöker man om ett samlingslån med låg kreditvärdighet?

När du är ute efter att samla lån och krediter med låg kreditvärdighet så är det hela en förhållandevis enkel process. För att hjälpa dig på traven så har vi nedan utformat några enkla steg som du kan välja att anamma för att just åstadkomma det hela…

Steg 1 – Hitta ett erbjudande om att samla krediter med hjälp av Matchbanker och den innovativa sökfunktionen.

Steg 2 – Välj ut en specifik kreditgivare för att samla dina krediter och förflytta dig till webbplatsen för aktören i fråga.

Steg 3 – Fyll i de uppgifter som krävs och skicka sedan in din låneansökan genom att följa de delsteg som anges hos långivaren i fråga.

Steg 4 – Vänta på att lånelöften anländer till din e-postadress, något som för övrigt sällan bör ta mer än några minuter, från att du skickar in begäran till att du får ett svar vill säga.

Steg 5 – Acceptera lånelöftet och vänta på att pengarna ska anlända till ditt bankkonto.

Du kan ansöka om att samla krediter och få lånet beviljat under en och samma dag. Dock så kommer pengarna fortfarande att betalas ut nästkommande bankdag, förutsatt att du ansöker under en helg, vill säga!

Vanliga frågor gällande lån med att samla lån

Är samla alla lån samma sak som ett omstartslån?

Det korta svaret är både jag och nej. Ett så kallat omstartslån riktas till alla de individer vilka behöver starta om hela sin privata ekonomi. Ett samlingslån å andra sidan riktar sig till de individer vilka önskar samla krediter men som ej nödvändigtvis befinner sig i en prekär ekonomisk situation.

Kommer ett samlingslån alltid i form av ett privatlån?

Svaret är nej. Ett “samla lån” kan i själva verket utgöras av varje given typ av lån, förutsatt att själva lånebeloppet som man ansöker om nyttjas faktiskt till att lösa andra typer av lån, varav det hela mynnar ut i en betydligt mer stabilare ekonomisk situation. Dock så kan ett privatlån nyttjas till andra ändamål men kan även användas i form av just samlingslån.

Är det möjligt att samla mina lån även med en betalningsanmärkning?

Självfallet så kan du även samla lån och krediter med låg kreditvärdighet och betalningsanmärkningar. Dock så måste du vara beredd att räntan nästan alltid uteslutet mynnar ut i en betydligt högre kostnad en vad som vore fallet annars.

Ska du alltid samla dina lån?

Svaret på frågan är – nej. Ett samlingslån ska ej tecknas om det föreligger uppenbart att själva månadskostnaden för lånet i fråga mynnar ut i en betydligt högre kostnad än vad som du faktiskt betalar idag. Du bör heller ej välja att samla lån om den minskade månadskostnaden resulterar i att du blir mer slösaktig. Du ska således endast samla lån om de hela innebär att din ekonomiska livssituation förbättras!

Går det att samla delar av mina lån?

Svaret är ja. Du kan faktiskt själv välja vilka krediter som du önskar samla. Det ideala är att välja de dyraste lånen för att sedan samla lån med bäst ränta så att du i slutändan få avnjuta en betydligt lägre månadskostnad. Kom ihåg att själva tanken med ett samlingslån är att du i slutändan ska få en lägre månadskostnad för att i sin tur får en stabilare ekonomi och ej istället att få mer pengar över till att spendera på konsumtion.

Varför ska man samla lån och krediter med låg kreditvärdighet?

När det kommer till att samla alla lån och omvandla det hela till ett så kallat samlingslån så finns det egentligen inga nackdelar med det hela ur en ekonomisk synpunkt eftersom ett samlingslån är just tänkt att användas för att minska dina lånekostnader.

 • Du får en betydligt lägre ränta.
 • Kostnaden för aviseringsavgifter minskar.
 • Månadskostnaden blir lägre.
 • Bättre överblick gällande ekonomin.
 • Få över mer pengar att röra dig med.
Vänligen notera att varje erbjudande skräddarsytts efter dina egna ekonomiska preferenser, något som konkret innebär att när du väljer att samla krediter så kommer ditt erbjudande att specifikt anpassas för dina behov.

Vanligaste för- och nackdelar när det kommer till att samla dina lån

Att samla lån och krediter med låg kreditvärdighet har sina fördelar men precis som allt annat så kommer det hela även med en del negativa aspekter. Dock så väger de positiva elementen betydligt tyngre än de negativa delarna.

När du ansöker om att samla lån och krediter så bakar du in dina mindre lån, vilka oftast kommer till betydligt högre kostnader och avgifter, till en betydligt större lån, dock med betydligt lägre kostnader och tillhörande avgifter.

Här nedan så kommer vi att fokusera på de främsta för och nackdelarna när det kommer till just att samla lån och krediter så att du ska kunna bilda dig en adekvat och med djupare uppfattning om det hela:

Fördelar

 • Få en betydligt bättre överblick gällande dina nuvarande skulder.
 • Den sammanlagda räntan blir nästan alltid lägre.
 • Det finns potential att betala av skulderna i betydligt snabbare takt.
 • Din kreditvärdighet påverkas ej negativt utan förblir intakt.
 • Du får mer pengar över till andra utgifter.

Nackdelar

 • Det hela kan mynna ut i en betydligt djupare skuld.
 • Det finns samlingslån vilka kommer med högre total ränta.
 • Avgifterna hos ett samlingslån kan komma att öka den totala kostnaden för lånet i fråga.
Kom ihåg alltid att utvärdera ett erbjudande gällande samlingslån innan du tecknar det, oavsett hur lukrativt det ser ut att vara!

Samla lån och krediter och få dina pengar utbetalda redan idag!

Med Matchbanker så får du en samarbetspartner som hjälper dig jämföra, välja och samla krediter utan att behöva förta dig! 

Vi tillhandahåller ett stort utbud av långivare samtidigt som vi förenklar processen genom att guida dig igenom varje enskilt steg på ett lättförståeligt sätt.

Några av de aspekter som du utan Matchbanker behöver förhålla dig till är följande:

 • Återbetalning
 • Räntor
 • Avgifter
 • Villkor

Vi på Matchbanker tar det hela ett steg längre genom att först ta reda på dina preferenser, krav och andra detaljer för att sedan använda det för att endast lista de kreditgivare vilka matchar dessa.

På det sätter så kommer du alltid kunna ta del av de mest lukrativaste och skräddarsydda erbjudandena på marknaden utan att behöva reflektera över huruvida du fått den bästa ränta, förmånligaste återbetalningstiden med mera.

När du väljer Matchbanker så kan du vara säker på att hitta samlingslån med låg kreditvärdighet, samtidigt som du får avnjuta följande förmåner:

 1. Samla lån och krediter med hjälp av noga utvalda samarbetspartners.
 2. Bilda dig en klar bild gällande vilka lån som passar just dina preferenser.
 3. Få tillgång till en stor mängd olika samlingslån med låg kreditvärdighet.
 4. Du är helt anonym, inga krav på registrering eller delning av personuppgifter.
 5. Samla lån med dålig kreditvärdighet med skräddarsydda erbjudanden.
Genom att nyttja Matchbanker till att samla alla lån så kommer du garanterat att få ett erbjudande som slår det mesta samtidigt som du sparar massvis med värdefull tid!

Recensioner

rating
4.3 av 5 baserat på 33 recensioner


Hitta ditt nästa lån på Matchbanker


Andreas Linde
Av
Lånexpert, Andreas Linde, har arbetat i finansbranschen sedan 2014. På Matchbanker skriver han om lån, refinansiering, räntor och allt som rör finans.
Matchbanker > Låna pengar > Samla lån

Senaste nytt