SMS lån som beviljar alla

 • Enkel jämförelse
 • Kostnadsfritt
 • Flexibla lånealternativ
kr
7 år
Genom att använda vår tjänst godkänner du att vi hanterar din personliga data i enlighet med vår integritetspolicy

Användarnas favorit – maj 2024

Uppdaterad maj 28, 2024
474 har valt det här de senaste 31 dagarna
8.0
Recension
Lånebelopp 5 000 – 600 000 kr
Varaktighet 12 – 240 månader
Effektiv ränta 3.06 – 29.99 %
Utbetalning I morgon 10:00
 • Våra kunder sparar i snitt 17 500 kronor
 • Medlåntagare ökar dina chanser med 17 %
 • Endast en kreditupplysning hos UC
Exempel: Kreditbelopp (Annuitetslån): 150 000 kr | Återbetalningsperiod: 10 år | Totalt att betala: 203 472 kr | Månadskostnad: 1 696 kr | Effektiv årsränta: 6,59% | Övriga avgifter: Start och aviavgift 0 kr | Återbetalning tid 1-20 år | Effektiv ränta min: 3.06% – max. 29,99% | Effektiv ränta max: 29,99%. (Annons)

SMS lån som beviljar alla med Matchbanker

Ett SMS lån som beviljar alla hänvisar till de lån där kraven är lägre, vilket gör att fler av de som söker blir beviljade. Det finns dock inte ett SMS lån som beviljar alla, men det finns de aktörer som tar sig an en större skara av de som ansöker.

Dessa lån skiljer sig en aning från andra aktörer i branschen, inte bara vad gäller krav, men även för storlek i lån, ränta och avgifter, återbetalningstid och mer.

Om du vill hitta det lån som passar dig bäst bör du jämföra en så stor skara tjänster som möjligt. Du kan göra detta manuellt, eller använda vår jämförelsetabell för att se ett flertal långivare som erbjuder dessa lån. Du kan även använda våra låneverktyg som visar hur mycket ett lån kostar, både per månad och totalt sett.

På den här sidan kommer du bland annat att lära dig mer om:

 • Vad ett SMS lån som beviljar alla är för något
 • Vad som krävs för att ansöka
 • Lånets fördelar och nackdelar
 • Vad du bör tänka på innan du tar ett lån

Varför du kan lita på Matchbanker

+200 banker och lånegivare samarbetar med oss ​​i hela Europa
+100.000 har hittat ett lån genom vår lånetjänst sedan 2014
479 har anmält oss på Trustpilot med ett betyg på 4,4/5 stjärnor

Det finns många anledningar för varför du kan lita på oss hos Matchbanker. För det första har vi mångårig erfarenhet av att erbjuda information och jämförelsetjänster till potentiella låntagare, och under årens gång har vi hjälpt över 100.000 kunder att hitta det lån som passar för dem.

Här hittar du alltid uppdaterad information, tillsammans med en jämförelsetabell som gör det enkelt för dig att få en överblick för vad olika långivare har att erbjuda. Vi erbjuder även en lånekalkylator som du kan använda för att kontrollera att du har möjlighet att betala tillbaka lånet.

Här knappar du in hur mycket du vill låna och hur länge, tillsammans med den effektiva räntan. På så sätt kan du tydligt se hur mycket lånet kostar per månad, men även totalt sett.

Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att höra av dig till oss. Vi svarar gladeligen på de frågor du kan tänkas ha relaterade till dessa typer av lån!

Vad är SMS lån som beviljar alla?

SMS-lån som beviljar alla är en typ av kortfristiga lån som erbjuds som en alternativ finansieringsmöjlighet. Dessa lån har blivit populära för sin enkla och snabba ansökningsprocess samt flexibla återbetalningsvillkor.

Med ett SMS lån som beviljar alla kan du låna en mindre summa pengar för att täcka oväntade utgifter eller hantera tillfälliga ekonomiska utmaningar. Ansökningsprocessen är oftast smidig och kräver vanligtvis inte någon omfattande kreditkontroll. Detta gör det till ett alternativ när man snabbt behöver pengar och har svårigheter med att få godkännande från traditionella långivare.

Det är viktigt att komma ihåg att ett SMS-lån är en finansiell åtgärd som bör övervägas noggrant. Innan du tar ett beslut bör du se till att förstå lånets villkor, räntesatser och eventuella avgifter. Matchbanker hjälper dig att jämföra olika alternativ för SMS-lån som beviljar alla, så att du kan fatta informerade beslut om din ekonomi. Vi strävar efter att ge dig tydlig och opartisk information för att hjälpa dig hitta bästa möjliga lösning för dina behov.

Lånebelopp40 000 kr.
Återbetalningstid5 år / 60 månader
Månadskostnad855 kr. – 1322 kr.
ExempelräntanMin 5,65 % – Max 19,65 %
Effektiv max räntaMin 5,80 % – Max 21,52 %
Minimum – maximum löptid3 – 240 månader
Avgifter och andra kostnader0 kr.
Total räntekostnad5745 kr. – 19 977 kr.
Totalt kreditbelopp45 745 kr. – 59 977 kr.
Representativt låneexempel

SMS-lån som beviljar alla utan säkerhet

SMS-lån som beviljar alla utan säkerhet är ett lånealternativ där du kan låna pengar utan att behöva ställa upp någon form av säkerhet, som till exempel en bostad eller en bil. Detta innebär att lånet inte är kopplat till någon specifik tillgång, vilket gör det till en snabb och smidig lösning när du behöver extra medel på kort varsel.

Fördelen med att välja ett SMS-lån utan säkerhet är den enkla och snabba ansökningsprocessen. Du behöver inte lägga tid på att värdera eller pantsätta någon egendom. Dessa lån åtföljs dock ofta av högre räntesatser jämfört med traditionella lån som kräver säkerhet. 

Matchbanker hjälper dig att jämföra olika alternativ för SMS lån som beviljar alla utan säkerhet, så att du kan fatta välinformerade beslut som passar din ekonomiska situation. Kom ihåg att ett SMS-lån är ett alternativ som bör övervägas noggrant, och vi strävar efter att ge dig tydlig och opartisk information för att stödja ditt beslutsfattande.

Fördelar och nackdelar med SMS-lån som beviljar alla

Här är några av de viktigaste fördelarna och nackdelarna med detta lån:

Fördelar:

 • Snabb ansökningsprocess: SMS-lånets främsta fördel är den snabba och smidiga ansökningsprocessen.
 • Ingen säkerhet krävs: Ett SMS-lån som beviljar alla kräver vanligtvis ingen säkerhet eller pant. 
 • Flexibla återbetalningsvillkor: Vissa långivare erbjuder flexibla återbetalningsvillkor som kan anpassas till din ekonomiska situation.

Nackdelar:

 • Höga räntor: Eftersom SMS lån som beviljar alla oftast inte kräver någon säkerhet, tenderar de att ha högre räntor än traditionella lån. Detta kan öka kostnaden över tid.
 • Mindre lånebelopp: SMS lån erbjuder oftast mindre lånebelopp jämfört med andra låneformer. Det kan vara begränsande om du behöver en större summa pengar.
 • Risk för överskuldsättning: Snabba lån kan vara lockande, men det finns en risk för att du kan hamna i en skuldfälla om du inte kan hantera återbetalningarna på rätt sätt.

Genom att använda Matchbanker för att jämföra olika alternativ kan du fatta välgrundade beslut som passar din ekonomiska situation och behov.

Det finns inga SMS lån som beviljar alla, men det finns lån med hög beviljandegrad. Jämför dessa lån direkt hos Matchbanker.

Bästa platsen att ta ett SMS lån som beviljar alla

Att välja rätt plats att ta ett SMS lån som beviljar alla är en viktig process för att säkerställa att du får en pålitlig och fördelaktig lösning. Här är några skäl till varför det är viktigt att jämföra långivare och varför Matchbanker är din bästa partner för detta:

Varför du bör jämföra långivare:

 • Räntesatser och kostnader: Olika långivare kan erbjuda olika räntesatser och avgifter. Att jämföra hjälper dig att hitta den mest förmånliga och kostnadseffektiva lösningen.
 • Återbetalningsvillkor: Långivaren kan ha olika villkor för återbetalning. Genom att jämföra kan du hitta lånevillkor som passar din ekonomiska situation.
 • Trustpilot-betyg: En långivares rykte och betyg är avgörande för att bedöma deras pålitlighet och kundnöjdhet. Matchbanker visar Trustpilot-betyg för att hjälpa dig göra ett informerat val.

Varför Matchbanker?

 • Opartisk jämförelse: Matchbanker är en oberoende jämförelsetjänst som fokuserar på att ge dig transparent och opartisk information om olika lånealternativ.
 • Stort urval: Vi samlar in och jämför låneerbjudanden från olika långivare för att ge dig ett brett urval av alternativ.
 • Effektiv tidsbesparing: Istället för att själv undersöka varje långivare kan du använda Matchbanker för att snabbt identifiera de bästa alternativen för dina behov.

Vi strävar efter att ge dig den information du behöver för att göra ett informerat beslut angående den aktör som är bäst för dig.

Långivare Trustpilot score

Hur mycket går det att låna?

Dessa lån har en högre beviljandegrad än andra lån, vilket gör att risken för långivaren är högre. Tack vare detta tenderar dessa lån att vara ganska små, även om det finns aktörer som erbjuder lån hela vägen upp till 600.000 kronor.

I regel kommer dock maxgränsen att vara mindre än så, men har även att göra med dina ekonomiska förutsättningar. Om du har en bra kreditvärdighet erbjuds vanligtvis högre belopp, medan en lägre kreditvärdighet ofta resulterar i en lägre maxgräns.

Långivarna tittar på saker som din inkomst och eventuella nuvarande skulder, din ålder, sysselsättning, tillsammans med den information som de får från den kreditupplysning som tas i samband med ansökan.

Om du vill öka sannolikheten för att din ansökan blir beviljad bör du därmed förbättra din kreditvärdighet så mycket som möjligt, exempelvis genom att öka din inkomst, sänka dina utgifter eller säga upp oanvända krediter.

Långivare Lånebelopp Lånebelopp 5 000 – 600 000 kr
Better Compared SE 5 000 – 600 000 kr

Hitta det bästa SMS lånet som beviljar alla genom att jämföra

Om du vill hitta det bästa SMS lånet som beviljar alla måste du jämföra så många långivare som möjligt. Anledningen till detta är att villkoren skiljer sig rejält mellan olika långivare, och ju mer du jämför, desto högre är sannolikheten att du faktiskt hittar lånet som passar för dig.

Detta går självklart att göra manuellt, men om du vill spara både tid och möda finns det ett smartare sätt. Hos oss hittar ett stort antal långivare i vår jämförelsetabell, och här ser du tydligt vad varje enskilt företag har att erbjuda.

Här kan du se vilken effektiv ränta som erbjuds, men även de lånebelopp som erbjuds, tillsammans med betyg från tidigare kunder och mer, vilket hjälper dig att skapa dig en uppfattning om vad som faktiskt erbjuds.

Vi bidrar även med en stor dos information som informerar dig om vad detta lån är för något, dess fördelar och nackdelar, tillsammans med ett låneverktyg som ger dig möjlighet att se hur mycket lånet kommer att kosta för dig. 
Det viktigaste är att du jämför så många långivare som möjligt, eftersom detta ökar sannolikheten för att du hittar rätt lån för dig. Därmed bör du spendera en del tid med detta, och kontakta oss gärna om du behöver hjälp.

Lånekalkylator

Ange information om ditt lån.

1 000 kr 600 000 kr
1 månader 180 månader
3.01 % 29.27 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning

Vad är den effektiva räntan?

Den effektiva räntan, eller årsräntan, är en viktig indikator när du överväger att ta ett SMS lån som beviljar alla. Den ger dig en tydlig bild av de totala kostnaderna för lånet och inkluderar både ränta och eventuella avgifter. Att förstå den effektiva räntan är avgörande för att göra ett välgrundat ekonomiskt beslut.

När du jämför olika lånealternativ är det rekommenderat att titta på den effektiva räntan, eftersom den ger en mer heltäckande bild av hur mycket du faktiskt kommer att betala tillbaka över låneperioden. Genom att välja ett lån med lägre effektiv ränta kan du spara pengar på lång sikt.

Hos Matchbanker presenterar vi den effektiva räntan för olika långivare, så att du enkelt kan jämföra och göra en informerad bedömning.

Att vara medveten om den effektiva räntan är ett steg i rätt riktning för att fatta ansvarsfulla och välinformerade beslut när du överväger lånealternativ. Matchbanker strävar efter att erbjuda tydlig och opartisk information för att hjälpa dig navigera genom dina ekonomiska val.
Mer information om räntor hittar du hos Riksbanken.

Långivare Effektiv ränta Effektiv ränta 3.06 – 29.99 %
Better Compared SE 3.06 – 29.99 %

Dina kundrättigheter

När du överväger ett SMS lån som beviljar alla är det viktigt att vara medveten om dina kundrättigheter. Dessa rättigheter ger dig extra trygghet och möjligheter att fatta välgrundade beslut. Här är några av de viktigaste kundrättigheterna:

 • 14 dagars ångerrätt: Du har rätt att ångra ditt låneavtal inom 14 dagar från att avtalet startade, om du ångrar dig eller inte längre behöver lånet.
 • 48 timmars betänketid: Du har rätt att tänka över ditt beslut i 48 timmar efter att du har ingått låneavtalet.
 • Rätt att begära en amorteringsplan: Du kan begära en detaljerad plan för hur lånet kommer att amorteras över tid.
 • Rätt till tidig återbetalning: Om du vill betala lånet i förtid har du rätt att göra det och därmed minska dina kostnader.
 • Rätt till klagomål: Om du har klagomål eller tvister gällande lånet har du rätt att få en rättvis behandling och möjlighet till lösning.

Tänk på detta innan du tar ett lån.

När kan ett SMS-lån som beviljar alla vara användbart?

Ett SMS-lån som beviljar alla kan vara en värdefull lösning i olika ekonomiska situationer där du behöver snabb finansiering. Här är några scenarier där detta lånealternativ kan vara användbart:

 • Oväntade utgifter: Om du står inför oväntade utgifter, som en akut reparation eller sjukhusräkning, kan ett SMS-lån ge dig nödvändiga medel för att täcka kostnaderna.
 • Tillfällig likviditetsbrist: Ibland kan du behöva täcka en kortvarig likviditetsbrist innan du får din nästa inkomst. Ett SMS-lån kan vara ett sätt att hantera dessa tillfälliga ekonomiska utmaningar.
 • Snabb investering: Om du identifierar en möjlighet till en snabb investering som kan generera intäkter, kan ett SMS-lån vara ett sätt att snabbt få tillgång till kapital.

Kom ihåg att ett SMS-lån är ett alternativ som bör övervägas med omsorg. Innan du tar ett lån bör du se till att du har en plan för återbetalning och att du förstår kostnaderna. Matchbanker hjälper dig att hitta det bästa lånealternativet för dina behov och ger dig den information du behöver för att fatta välgrundade beslut om ditt ekonomiska välbefinnande.

Vem kan ansöka om ett SMS lån som beviljar alla?

Även om kraven för dessa lån vanligtvis är lägre än för andra typer av privatlån, krävs det att du uppfyller vissa krav. Kraven kommer att variera en aning beroende på vilken långivare du väljer, men nedanstående är gemensamma faktorer som hittas hos samtliga aktörer:

 • Minst 18 eller 20 år gammal
 • En deklarerad inkomst
 • Folkbokföring i Sverige i ett X antal månader
 • Ett svenskt bankkonto
 • Inga aktiva skulder hos Kronofogden

Huruvida det är okej med betalningsanmärkningar kommer dock att variera. Vissa accepterar dem inte överhuvudtaget, medan andra tillåter att du har en eller flera betalningsanmärkningar.

Hur ansöker man?

Om du är intresserad av att ansöka om ett SMS lån som beviljar alla kan du exempelvis följa nedanstående process (vissa av stegen kan variera beroende på vilken långivare du väljer)

 1. Jämför ett större antal långivare, exempelvis via Matchbanker
 2. Välj den långivare som du tycker passar för dig
 3. Klicka dig vidare till långivarens webbplats
 4. Fyll i önskat lånebelopp och återbetalningstid
 5. Ange eventuella andra uppgifter och svara på frågor
 6. Skicka in din ansökan

I de flesta fall får du signera din ansökan med BankID, vilket möjliggör för en snabb och smidig hanteringsprocess. Tack vare detta kan de i många fall även bidra med snabba svar, ofta så snabbt som inom loppet av några minuter.

Hur du budgeterar inför ett SMS lån som beviljar alla

Att budgetera innan du överväger ett SMS-lån som beviljar alla är avgörande för att säkerställa att du kan hantera lånet på ett ansvarsfullt sätt. Att ha en noggrann överblick över din ekonomi hjälper dig att fatta välgrundade beslut. Här är några steg du kan ta för att budgetera inför ett lån:

 • Utvärdera dina inkomster: Samla information om dina månatliga inkomster från olika källor.
 • Identifiera dina utgifter: Skapa en lista över dina fasta och variabla utgifter varje månad.
 • Beräkna lånebeloppet: Bestäm det belopp du behöver låna och överväg om det passar in i din budget.
 • Mät lånekostnader: Räkna ut de förväntade månatliga lånekostnaderna inklusive ränta och avgifter.

Genom att följa dessa steg kan du få en tydlig bild av hur ett SMS lån som beviljar alla passar in i din ekonomi. Det är viktigt att lånet inte överbelastar din budget och att du kan hantera återbetalningarna utan problem. Matchbanker strävar efter att ge dig den information och de resurser du behöver för att göra informerade beslut om ditt ekonomiska välbefinnande.

Ta alltid det säkra före det osäkra när det gäller lån. Du får aldrig låna mer pengar än du har råd att förlora.

Vanliga frågor med SMS lån som beviljar alla

Är dessa lån verkligen tillgängliga för alla?

Även om dessa lån kan vara mer tillgängliga än traditionella lån, finns det fortfarande krav och kriterier som måste uppfyllas för att få ett lån beviljat. Långivaren kan fortfarande bedöma din ekonomiska situation och betalningsförmåga innan de godkänner lånet. Det är viktigt att komma ihåg att även om dessa lån kan vara mer flexibla i vissa avseenden, är det inte en garanti för att alla ansökningar kommer att godkännas. Långivarna strävar efter att säkerställa att låntagarna har förmågan att återbetala lånet utan att riskera deras ekonomiska välbefinnande.

Kan dessa lån hjälpa mig förbättra min kreditvärdighet?

Om du återbetalar lånet i tid och enligt de avtalade villkoren kan det ha en positiv effekt på din kreditvärdighet. Att visa ansvarig lånehantering genom att följa betalningsplanen och undvika försenade betalningar visar potentiella långivare och kreditinstitut att du är en pålitlig kandidat när det gäller kredit. Din kreditvärdighet är en viktig faktor som påverkar dina framtida lån- och kreditmöjligheter. Om du å andra sidan missar betalningar eller inte följer lånevillkoren, kan det istället försämra din kreditvärdighet ytterligare. Det är därför viktigt att noggrant överväga din förmåga att hantera lånet innan du ansöker.

Finns det alternativ till SMS lån som beviljar alla?

Ja, det finns flera alternativ till SMS-lån som kan vara mer förmånliga och passande för olika ekonomiska situationer. Traditionella banklån är ett alternativ där du kan ansöka om större lånebelopp och ofta få mer förmånliga räntor och villkor. Kreditkort kan också vara ett alternativ för mindre summor, där du endast betalar ränta på det belopp du använder. Att låna av vänner och familj kan vara en möjlighet om du vill undvika räntor och avgifter, men det är viktigt att hantera dessa transaktioner på ett professionellt sätt för att undvika konflikter. Det bästa alternativet varierar beroende på dina individuella behov och ekonomiska mål. Innan du bestämmer dig för att ta ett lån är det klokt att undersöka och jämföra olika alternativ för att hitta det som passar dig bäst.

Använd vår lånekalkylator för att beräkna hur mycket ett lån kommer att kosta per månad och totalt sett.

Vad kunder letar efter med ett SMS lån som beviljar alla

Eftersom SMS lån som beviljar alla skiljer sig en del i utformning från andra typer av lån, passar de helt enkelt för en annan typ av långivare. De som letar efter dessa lån är i regel på jakt efter lån med lägre ansökningskrav, möjligtvis tack vare att de har en låg kreditvärdighet.

Dessa lån tenderar även att vara mindre och bidra med snabb utbetalning, något som många potentiella låntagare letar efter.

Räntan ligger även i fokus, eftersom kostnaderna för dessa lån ofta är höga. Därmed är det av yttersta vikt att jämföra för att hitta ett alternativ som passar så bra som möjligt för dina ekonomiska behov.

SMS lån som beviljar alla utan UC

SMS lån är en typ av snabblån där du kan ansöka om ett lån genom att skicka ett SMS. Det finns vissa långivare som erbjuder SMS lån utan att göra en kreditupplysning hos UC (Upplysningscentralen), vilket innebär att de beviljar lån till fler personer.

Det är viktigt att notera att SMS lån utan UC kan ha högre räntor och avgifter än andra typer av lån, eftersom långivaren tar en högre risk genom att bevilja lån till personer med lägre kreditvärdighet. Det är därför viktigt att noggrant jämföra olika lånealternativ och läsa igenom lånevillkoren innan du ansöker om ett SMS lån utan UC.

Kom ihåg att det alltid är viktigt att låna ansvarsfullt och endast ta ett lån om du är säker på att du kan betala tillbaka det i tid. SMS lån utan UC kan vara ett alternativ för dig, men det är viktigt att överväga alla alternativ innan du bestämmer dig.

Hos oss får du inte bara en större mängd information, du kan även ta del av en jämförelsetabell som visar vad olika långivare har att erbjuda.

Summering

SMS lån som beviljar alla existerar inte i verkligheten, men det finns vissa långivare som har lite slappare ansökningskrav än andra. Det betyder dock inte att vem som helst blir antagen, utan endast att det är lättare än hos traditionella aktörer.

Här krävs det i regel att du har någon typ av inkomst, att du är myndig, folkbokförd i Sverige ett visst antal månader, tillsammans med andra grundkrav.

Dessa lån är vanligtvis ganska små, men kan variera i storlek beroende på vilken långivare du väljer, men även hur bra eller dåliga förutsättningar du har för att betala tillbaka lånet. Saker som din ålder och inkomst spelar roll, men även om du har nuvarande skulder eller betalningsanmärkningar.

Med tanke på att branschen är stor och fylld med olika långivare att välja mellan, är det väldigt viktigt att jämföra så många långivare som möjligt. Om du förbiser detta riskerar du att välja ett lån som är sämre för dig i jämförelse med andra alternativ som finns på marknaden, något som i slutändan kan kosta tusentals kronor.

Hos oss gör vi det enkelt för dig att jämföra ett större antal aktörer. Du får möjlighet att se en tydlig tabell som visar vad aktörerna har att erbjuda, tillsammans med betyg från tidigare kunder. Här hittar du även information om vad ett SMS lån som beviljar alla är för något, samt huruvida det finns fördelar och nackdelar, tillsammans med mycket mer.

Vi erbjuder även ett låneverktyg som du kan använda för att se hur mycket ett lån kostar, samt bidrar med en budgetmall som du kan använda för att klura ut huruvida du har råd med ett lån eller inte.

Kom ihåg att alltid ta det säkra före det osäkra. Dubbelkolla att det inte finns andra alternativ, exempelvis att spara till lånet. 

Du är alltid välkommen att höra av dig om du har eventuella frågor eller funderingar!

Recensioner

rating
4.6 av 5 baserat på 75 recensioner
Andreas Linde
Av
Lånexpert, Andreas Linde, har arbetat i finansbranschen sedan 2014. På Matchbanker skriver han om lån, refinansiering, räntor och allt som rör finans.
Matchbanker > Låna pengar > SMS lån som beviljar alla

Senaste nytt