Låna till resa

  • Enkel jämförelse
  • Kostnadsfritt
  • Tryggt och säkert
kr
7 år
Genom att använda vår tjänst godkänner du att vi hanterar din personliga data i enlighet med vår integritetspolicy

Användarnas favorit – april 2024

Uppdaterad april 17, 2024
1 389 har valt det här de senaste 31 dagarna
8.5
Recension
Lånebelopp 5 000 – 600 000 kr
Varaktighet 12 – 240 månader
Effektiv ränta 3.06 – 29.99 %
Utbetalning I morgon 08:00
  • Våra kunder sparar i snitt 17 500 kronor
  • Medlåntagare ökar dina chanser med 17 %
  • Endast en kreditupplysning hos UC
Exempel: Kreditbelopp (Annuitetslån): 150 000 kr | Återbetalningsperiod: 10 år | Totalt att betala: 203 472 kr | Månadskostnad: 1 696 kr | Effektiv årsränta: 6,59% | Övriga avgifter: Start och aviavgift 0 kr | Återbetalning tid 1-20 år | Effektiv ränta min: 3.06% – max. 29,99% | Effektiv ränta max: 29,99%. (Annons)

Låna till resa

Låna till resa

Vad drömmer du om? Är du redo att åka på värsta äventyret till Nya Zeeland eller upptäcka exotiska Bali? Längtar du till en strand och hotell med all inclusive så du slipper bekymmer? Eller är det en shoppingresa till New York som lockar eller en resa till den historiska staden Rom?  

Vad du än vill göra och vart du än vill resa till – kan den drömmen bli verklig!

Att resa iväg är inte gratis och framförallt inte billigt. Vare sig vart man åker kommer det spenderas pengar och utgifterna brukar oftast öka.

Därför är det bra att tänka på några saker innan du bokar resan eller åker iväg, framförallt se till att du kan betala de kostnader som krävs av dig. Ett tips är att ta ett snabblån som en snabb och tillfällig lösning ifall det saknas lite i reskassan eller att du känner dig orolig inför potentiella utgifter. Annars kan en god idé vara att lägga upp en budget, göra research om resmålet och fylla på spargrisen.

Lånekalkylator

Ange information om ditt lån.

100 kr 600 000 kr
0 månader 0 månader
2 % 25 %

Månadsbetalning

Total kostnad

Återbetalning

Resebudget och research inför resan

Vad kan du då göra innan du bestämmer dig för ett lån? Se över dina inkomster och utgifter är en bra början till att veta hur mycket du spenderar varje vecka eller månad på olika saker. En budget gör så att du vet hur mycket pengar du kan lägga på en resa och även hur mycket du kan spara varje månad till den drömresa du längtar efter. Med en budget kan du förbättra ditt sparande och på så sätt öka din spargris till dina planerade och väntande resor.

När du vet hur din ekonomi är i dagsläget är det tid att bestämma resmålet. Kanske vet du redan vart du vill åka, men ifall du fortfarande inte hittat drömresan kan du jämföra priser, destinationer och hotell hos travelmarket.se.

Research är pricken över i:et. Genom att veta generella priser för mat, boende, aktiviteter och för shopping dit du ska, blir det lättare för dig att planera din budget på resan och vad du kan förväntas att spendera. Du kan då också veta i förväg hur mycket som behövs sparas av dina inkomster så att du kan njuta till max dit du ska.

Ta hjälp av jämförelsetjänster av lån

Ett lån kan vara en lösning när pengarna inte räcker till eller när det uppstår oplanerade utgifter. Den ultimata kombinationen kan då vara ditt eget sparande och lånet så att resan kan bli så bra som möjligt. Med jämförelsetjänster av lån kan du jämföra ett flertal långivare samtidigt och se deras fördelar och villkor. Sedan väljer du den långivare som passar dig bäst.

Det betyder att du kan välja den långivare som erbjuder dig det du helst vill ha. Det kan t.ex. vara att låna pengar med låg ränta, helt utan ränta, utan UC eller ett kreditlån.

Det viktigaste är att först försöka med egna insatser och sedan ta hjälp. Det är inte värt att hamna i en krånglig situation på grund av din drömresa, utan det ska var så smidigt och riskfritt som möjligt.

Drömresan kan bli verklighet och ibland måste man kämpa lite extra för att det ska bli möjligt att resa iväg. Finn din drömdestination och ta därefter tag i din budget och gör din research. Antingen kan ditt sparande räcka eller så kan ett lån vara till en hjälp. Du kan smidigt jämföra lån så du hittar det som passar dig bäst.

Recensioner

rating
4.6 av 5 baserat på 23 recensioner


Hitta ditt nästa lån på Matchbanker


Andreas Linde
Av
Lånexpert, Andreas Linde, har arbetat i finansbranschen sedan 2014. På Matchbanker skriver han om lån, refinansiering, räntor och allt som rör finans.
Matchbanker > Låna pengar > Låna till resa

Senaste nytt